Camping

2011-05-27 23:37 | 0 kommentarer

Hoppas ni alla har det bra!

I onsdags kom jag hem från en camping med några vänner. Eftersom man skulle hitta på någit under friluftslivet i Idrott, så bestämde vi oss för fiske och camping. EFtersom tältet inte kommit tillbaka till skolan som några andra tjejer lånat, så fick vi fixa det på eget vis! Så vi sov i en kalvhydda (givetvis med tillstånd av ägaren, en nära vän till en av tjejerna, Alice, som håller upp överkastet åt Johanna). Han kom även med chips och godis till oss.

Hyddan utifrån

Hyddan

Så här såg det ut inuti, nu ska vi sova! Mitt i halmen. Kändes som om man var på rymmen! (ni ser den blå påsen till vänster, är inte det lite god potatis?? Nämen en till höger vid min plats också!). VI hade riktigt roligt. Johanna drack nog för mycket cola för hon sjöng nog igenom alla Lady Gagas låtar och fler artisters därtill. Hon sjöng för en hel melodifestival och bytade låt mitt i meningarna. Alice skrattade så tårarna rann och jag skrattade åt henne. Maleen som var trött och legat tyst bredvid Johanna började helt plötsligt gapskratta när vi andra var relativt tysta. Något som Johanna tyckte var hysteriskt roligt, hennes infall. Så allt blev ju bara skratt hela kvällen. Vi grillade (fick dock ingen fisk, men jag fångade ett helt träd!). Sen blev det lite marshmallowkrig mellan Johanna och Alice.
Vi hade så roligt så vi ska göra om det om en vecka!

Annars har jag haft slutprov i Fysik idag. Är så lycklig över  att jag inte ska ha mer av det *pip* ämnet nu.  Roxy och jag klickertränar lite varje dag och springer till vår lila agilityplan då och då. Så ingen större nöd på henne.

Har precis gjort en banankladdkaka till hundfolket som kommer hit imorgon. Nu ska jag snart sova. Basset syd har utställning imorgon och mamma som är aktiv där som utställningsanvarig = ingen sovmorgon! Det ska fotas och göras mackor och så vidare.....

Ha det fint!