Pratkvarnar

2010-12-01 17:09

Alla valparna

Hjälp vad de kan snacka!

En av dem speciellt mycket (den sistfödde valpen, tiken i mitten på bilden). Vet inte hur många gånger jag vaknade natten söndag-måndag. Tror ju att Roxy har lagt sig på någon av dem, men så är det snackemaja som bara letar efter en spene eller ska flytta på sig. När hon drömmer pratar hon också väldigt mycket. Kallar henne för Operasångaren. Om jag inte redan hade bestämt tema på valparna så skulle hon fått heta Opera i stamtavlan. Fast jag måste erkänna att hon samtidigt är riktigt charmig och söt, de är dom alla 3 :) Man kan sitta i timmar och titta (och lyssna!) på dom! 

Alla 4 mår jättebra. Stimma och hennes valpar mår såklart också utmärkt. 

Varför luktar valpar så otroligt gott? :) och när dom gäspar, vilket gap! Så söta!

Roxy är så glad för sina små, Stimma för sina också. :)

Nu ska jag iväg och ta en titt på pojkvännens öppethus. IT-gymnasiet i Kristianstad.

Har varit hemma hela dagen (undervisningsfria onsdagar. Dock 1,5 månad sedan jag var hemma på en onsdag. Brukar åka in och jobba med något. Men har inte så mycket nu, iaf inget jag behöver hjälp av lärare med. Så då läser jag hellre hemma och myser med valpar) så känner att jag kan åka iväg en stund nu.

Ska bara berätta att gamla Humlan (10 årig golden) har fått somna in nu. Vi har inte haft henne sedan hon var valp. Hon blev dumpad hos oss, ägaren kunde inte ta hand om henne (blev skadad i benen) och resten av familjen var inte hundintresserad. Så kan det gå. Men hon har varit en fin vän. Tror vi haft henne sedan hon var 4 år.

Hejdå!


2 kommentarer

Namn: Maggie
Tidpunkt: 2010-12-04 12:06
Jaa visst luktar dom härligt, blir lite avis... men det blir jobb ju större dom blir, men ett roligt sådant!!

Namn: Christina
Tidpunkt: 2010-12-04 13:31
Lilla Roxy var även hon en liten "operasångare" som valp. Niva var även hon en otroligt hängiven mamma , vi fick tvinga ut henne första två veckorna o direkt hon gjort sina behov så var det bråttom in till valparna.
Det är lätt att fastna vid valplådan kan jag förstå man kan lätt sitta o kika på de små istället för att få gjort annat.
Tack för att du håller oss uppdaterade via bloggen o hemsidan) ser fram emot att följa valparna!
Ps. Niva blev parad m Oxo 16e o 17e dygnet då jag nästan givit upp hoppet o trodde det var försent men som tur var så blev det ett gäng fulingar ändå! Niva var ny avmaskad då o en del menar att det kan ge större kull men jag har ingen aning om det stämmer.

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S