Gästbok

Antal inlägg: 74

Namn: Mikael Frid
Tidpunkt: 2012-12-19 08:52
Hej,

Försökt att nå dig Eva i flera veckor utan resultat. Ring mig 0706-699522

Namn: Thomas
Tidpunkt: 2012-12-14 15:03
Vill bara skicka en hälsning från Lilleman som nu är 6,5 år. Världens goaste hund, verkligen min kelgris, måste låta Ewa och Felicia få veta detta då han var lite illa ute och matvägrade som valp. Han är med ute varje helg, lika lycklig. Nu de senaste kan han driva lite längre mot tidigare då han var ute ca 20 minuter. Fortfarande får vi locka, ropa och i bland nästan bära ut honom till morgon promenaden, även om det kan bli fram emot kl 9 på vissa helger. Han har fått en kompis Bamse. En 2,5 år gammal Bayersk Viltspårhund som är med sonen under veckorna i skolan, men med oss på helger och lov. Dom trivs om kompletterar varandra. Lilleman har fått vara frisk och kry, enda som hittills inträffat var sista september förra året då en klo spräktes och fick tas bort. Men han var läkt lagom till älgjakten och jobbade fint i 3 dagar. Han hälsar till er på rantafej, God Jul och Gott Nytt År.

Svar: Hej
Så roligt att höra från er. Har tappat bort er mailadress och kontaktuppgifter (byte av datorer och mobil och alla kontakter borta). Har tänkt på er ibland och undrat. Lilleman var ju lite speciell för oss. Kan ni inte skicka någon liten bild på honom? Hälsa alla!
Mvh Eva

Namn: Maria & Agniezska
Hemsida: http://mariahelmius.se
Tidpunkt: 2012-11-17 17:59
Hej Eva och Felicia!
I höst har det varit mycket spännande för Nessie , i september var hon och pappa i jämtland och jagade älg, hennes första älgjakt blev lyckad och det sköts en älg för henne redan första dagen! Jaktsäsongen har fortsatt hemma i Småland och älg har hon drivit även fast dem ej har skjutits. Hon driver i 5-10 minuter och håller sig gärna nära husse om det inte finns något annat mer spännande. Flera vildsvinseftersök har det blivit och det är väldigt uppskattat!
Nessie är har en stor personlighet, men man kan inte låta bli att tycka om vårt lilla charmtroll!
Pappa hälsar!
/Maria

Namn: Brenda
Hemsida: http://kooikerhondjechris.nl
Tidpunkt: 2012-11-14 22:24
Hej Felicia and Eva

I have seen the new pics on the website, they look so nice Love the kopov pups too, lovely to see them all again
Hope you have a nice trip to Holland and to see you soon

Love, Brenda, pappa Chris and family

Namn: Yoyos f d matte
Tidpunkt: 2012-11-09 08:57
Det gläder mig att vår fina Yoyo fått ett bra hem. Dessutom bli Schweitsare, och kanske bli "pappa" till valpar med samma fina temperament. Tack Yoyo för den fina tiden vi fick tillsammans. Hoppas allt går dig väl i det nya landet. KRAM

Namn: Iréne Eckerström
Tidpunkt: 2012-10-05 23:16
STORT GRATTIS ! till alla fina valpar

kram / Iréne

Namn: Stefan göransson
Tidpunkt: 2012-10-01 18:05
Hej.
Idag var det förta jakten med Detva hon var klockren drev med bra skall sökte upp husse är nu totalt slut efter alla intryck.( helt underbar hund )

Namn: Ann-Margreth Paulsson
Hemsida: http://www.gardarikets.se
Tidpunkt: 2012-09-27 13:53
Vilken fin hemsida ni har fått
Grattis till Stojkas valpar. Nu väntar vi med spänning på hur många valpar Roxy har.

Lycka till med båda kullarna.
Mvh Ann-Margreth o Ingemar

Namn: lena mörk
Tidpunkt: 2012-03-28 10:20
Hej.
Kul att du har en fin hemsida! Var en slump att jag upptäckte den. Wim har blivit en stor pojke sen du tog de första bilderna på honom. Vi tränar viltspår nu och han tycker också att det är väldigt roligt. Att bada är annars det bästa han vet oavsett hur kallt det är. Hoppas att du har det bra och att det går bra med hundarna!
ha det riktigt skönt och bra!
Mvh lena

Namn: Ingalill o kenneth
Tidpunkt: 2011-10-08 22:49
En hälsning från Yoyo, från Roxys första kull. Han artar sig väldigt bra. En underbar och omtyckt hund. Vi går valp urs även i höst. Han trivs med andra hundar. Roligt att se den nya kullen och grattis tiil dem. Lycka till!

Ops för valpförfrågningar och annan direktkontakt hänvisar vi dig till mejl eller telefon.

Du är mer än välkommen att lämna en hälsning efter ditt besök. 

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Tack för ditt meddelande!