Anton

RIP

Anton

Anton

 

Anton är vår snart 13 åriga blandras mellan Hovowart och Kuvasz. Anton köpte vi efter att vi haft inbrott i huset. Vid den tidpunkten hade vi bara en golden och en basset, så vi kände att en vakthund var på sin plats. Anton är världens snällaste och mångas favorit. När vi är hemma är han som en stor kelsjuk golden mot allt och alla. Annars vaktar han om det kommer främmande och vi inte är där och tar emot dom. Han hade dock åsikter mot sotaren en gång fast vi var där. Anton gick fram och tittade upp i ansiktet på honom, pissade på stegen och gick därifrån. Han skulle aldrig göra något om vi är med (han är verkligen världens snällaste) men den scenen med sotaren kommer jag aldrig glömma. Vek mig dubbel av skratt. Han gjorde likadant mot dom som tömmer brunnen. 

När Anton får för sig att bli en knähund och hoppar upp i famnen så kommer man inte upp. Han har aldrig varit i slagsmål och är väldigt tolerant mot valparna som älskar att klättra på honom. När dom drar honom i svansen brukar han dock resa på sig och lunka iväg.

Anton älskar stora fotbollar. Han är världens bästa målvakt, man kan inte skjuta förbi honom. Här kommer en bild med Anton i fläkt och fart.
 

AntonSpringer

 

Skrivet av Felicia Torffvit, 2013-01-07.