Mia!

2011-06-29 01:17

Mia på besök 170

Mia i ett försökt till ståbild.

Mia på besök 075

Mamma med Mia.

Idag var Mia, 7 månader, här och hälsade på tillsammans med Matte Karina och "storasyster" Lotta (clumber spaniel). Mia är Roxys dotter och vår fodertik. En halvtimme efter att Karina kommit kom även Sabina, Nadine och Nea som har Roxys pappa Oxo. Så vi hade en mycket trevlig stund. Mia är verkligen jättefin! Och vilket härligt temperament. Upp i knät och pussas på alla. Kanske inte så konstigt när det gäller mig och mamma... men tex fam Cadier hade hon inte träffat innan och inte heller Maj-Britt som kom för att mata Alpackerna. Hon for fram direkt. Matte Karina är så glad för henne och allt går så bra.

Roxy var väl lite sådär i början när dom just kommit. Har man flyttat hemifrån så har man ovh då kan man inte komma tillbaka. Och hoppa och pussas som en galning gjorde snorungen också! Så lite uppfostran blev det, men inte mer än morrningar. Men sen blev det bättre och dom började leka.

Jag har laddat över bilder från dagen men jag orkar inte skriva kommentarer under bilderna just nu. Så fixar det imorgon och länkar albumet till galleriet då. Visst har jag blivit flitigare med min sida? 

Haha Roxy störde sig på att jag sitter och skriver (ligger i sängen med laptopen) och gick ner och la sig i korgen.... Först gav hon mig en irriterad blick.

Godnatt med er!

Avslutar med en bild av Stojkas 4 veckors gamla kopovvalpar.
Mia på besök 032 


1 kommentarer

Namn: Anki J.
Tidpunkt: 2011-07-01 01:31
Tack för en trevlig stund i kväll o för den goda kakan du hade bakat Isa! Alltid härligt att träffas o gosa med alla era hundar. Hoppas vi ses snart igen o då får ni komma o se på våra cavalierbäbisar:
Kram

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S