Roxy 4 år!

2011-05-02 09:49

Stenshuvud

Grattis fnys!   Idag fyller Roxy 4 år, den 2 maj, så det blir att fira   Efter grillkvällen igår finns mycket korv och stek, och så favoritgodiset sk Beef Bites från Oliver's Petfood. Leksaker är hon inte mycket för. Hon har dock fattat tycke för mjukisdjuret Mocho, draken från Mulan. Den slängs ibland från ena sidan rummet till andra. Hon leker så roligt. Tar leksaken, slänger iväg den och attackerar den på nytt. Hon har redan sett till att den inte kan föröka sig - det gäller att ta till åtgärder! Det är det enda stället där det är ett hål haha

Bilden är från Stenshuvud, likaså bakgrundbilden och bilden på framsidan. Vi, jag mamma och lillebror, var där den 22 april med Roxy, Stojka, Tammie och Heidi. Vi var där tillsammans med fam Sandqvist, Susanne, My, Oliver och deras vovve Ross. Underbart väder! Man blev varm av att bestiga det "berget"! Men underbar utsikt! Sedan gick vi ner till stranden och grillade korv. Simon och Tammie tog årets första dopp. Tammie hämtade både bollar och pinnar, men det var rätt kallt och goldens har lätt att få sk "vattensvans" så det blev nog inte lika många kast som hon hade önskat och så på med handduk och torka. Simon dök! Tokiga lillebror, har foto på det och givetis kommer det ett album! SJälv hittade jag många fina stenar på stranden tillsammans med Roxy

Igår var vi på utställning i Osby, även från det kommer ett album. Där var 2 kooikrar anmälda, men bara en som deltog: Stensvassas Bemy Diva som fick hp och BIR. Hur det gick i gruppfinalen vet jag dock inte. Men där fanns fler kooikerfolk, som jobbade där alltså, så mkt snack!

Vi hade inga egna hundar med, men våra uppfödningar Ebba och Sixten tog BIR och BIM! Kul! Sen placerade sig Ebba på BIG-2!   Efteråt blev det grillkväll med fam Persson, ägare till Ebba.

Det ska också nämnas att vi har 3 veckor gamla kopovvalpar hemma! Så nej Ingrid, det är inte slut med mysiga valpbilder   Underbart söta och busiga är dom. Mamma är Niniane, som är egen uppfödning med tyska och slovakiska linjer, pappa är en svensk hane med slovakiska föräldrar. Båda är duktiga jakthundar.
Stojka, egen uppfödning med tyska föräldrar, väntar valpar - där med en polsk hane dock improterad på Slovakien. Även dom duktiga jakthundar. Mer info och bilder kommer.

Ha det så bra! (lektionen börjar nu!!!)

 


2 kommentarer

Namn: Susanne o Collin
Tidpunkt: 2011-05-02 19:17
Grattis till Roxy på födelsedagen :-))

Namn: Roxy
Tidpunkt: 2011-05-03 09:14
Tack!

Voff
//Roxy

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S