Städdag

2011-02-26 19:24

Jonayla5
 Jag och Leia innan hon åkte, ca 2-3 veckor sedan.

Tråkdag med städning. Imorgon ska jag gå igenom de sista lådorna på mitt rum.

Har suttit med mamma och tittat igenom gamla fotoalbum och saker som jag och min lillebror gjorde när vi var mindre. Hade allt på golvet, papper överallt. Roxy och Mio Var också med och hjälpte (stökade) till. Fick mig några goda skratt. Nu har ju Roxy bara en valp kvar, Mio, så hon ägnar all tid åt henne. De leker hela dagarna och när hon är inne och sover i valprummet så sitter Roxy utanför och vill in. Just nu ligger hon bredvid mig, hade min arm ivägen när hon skulle hoppa upp så då puttade hon på den med nosen så att jag flyttade den och hon kunde komma upp och lägga sig bredvid mig i kökssoffan.

Roxy och Mio sprang ut och in genom hundluckan och fram och tillbaka i rummen. De var också uppe i soffan och lekte. Ser så kul ut när båda ligger på rygg bredvid varandra, så tar dom liksom tag om varandras nos. De är så söta ihop.

Mio är en underbar valp. Vill alltid vara med. En busig tjej. För någon timme sedan när jag satt på golvet med dom i köket så kom och och skulle lägga sig och sova i mitt knä efter att ha busat hur länge som helst. Hon fick bara en liten stunds sömn för sen skulle jag tillbaka till städning och såklart ville hon vara med. Hon är hekt underbar, precis som sina syskon. Det har gått jättebra med Yoyo och Leia. Fick rapport så fort Jondalar (Yoyo) kommit hem. Han undersökte alla vrår i huset skrev dom. Kul att det gått så bra.

Köpte ett spel på gamestop idag, Fable III. Är ett fan av Fable, har tvåan sedan innan, det är nog det enda spel som jag verkligen fastnat för.

Nu ska vi snart äta!

Kanske ses i Malmö på hundutställningen? Roxy ska dock inte med, ska barsa ställa Heidi och Stojka (Kopov). Blir tom en uppfödargrupp   Bassetarna är driekt efter i samma ring, har valpköpare som ska ställa då med. Vet inte ens om kooiker och kopov är på samma dag, hade väldigt gärna sett kooikrarna.

Ha det bra!


1 kommentarer

Namn: Anki J
Tidpunkt: 2011-02-26 23:32
Hejsan Isa!
Hade helt missat att du dels hade skaffat hemsida igen o att Roxy hade fått valpar. Det senare fick jag höra av Eva när 8rna hade öppet hus. Hade tänkt att vi skulle komma ut och hälsa på er den gångna veckan (sportlovet) men som alltid så går dagarna alldeles för fort. Hoppas så att vi får och kan komma en annan kväll. var så länge sen vi träffades...
Måste bara säga hur söta valparna är men med en sån mamma så kan ju de ju inte bli annat....
Imorgon, söndag ska jag ställa Olle i Qpoolen. Nu är han i alla fall duschad o doftar så rent och väska är packad. Bara jag som oxå ska in i duschen o sen är det väl snart dax för sängen.

HA DET BÄST!
Kram

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S