Första inlägget!

2010-11-27 19:30 | 0 kommentarer

Jippi!!!!!!!!!!

Håller på att få sinne på gästboken! Ovanför formuläret står det:"Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden."
Vad är det för trams?? Dela tankar och åsikter..... ta och slå dig ner en stund.... lämna avtryck i tiden... what?? Det ska inte vara något filosofiskt med att skriva en hälsning ju. Suck.......

Allt är bra med både mig, familjen, valparna och deras mammor. Har Roxy och hennes småttingar precis bakom mig. Dom är rätt pratglada, men nu ligger alla tysta och sover så lugnt. Dom har inte mycket färg, men söta är dom. Att det blev så få kanske har att göra med att parningen var ganska sent i löpet. Redan första gången så tvekade hon lite, andra gången så var Andy (hanen) och deras katt i maskopi. Medans katten uppehöll Roxy så tog han chansen. Han fick chansen många gånger innan, men när det blev allvar att han skulle in så ångrade hon sig var gång. Men när hon la fokus på katten så glömde hon sig nog lite... Hade kanske inte blivit någon parning annars andra dagen. Har ju blivit många valpar i både Roxys och Andys linjer.

Hennes valpning gick jättebra, Stimmas också såklart. En halvtimme mellan valparna ungefär. Efteråt var hon trött. Valpningen började på morgonen så antagligen har hon haft ganska ont under natten. Stackarn. Hon är så glad för sina barn. Hon är så lycklig över huvud taget. Ni ska se henne ute i snön! Men efter en kort stund så måste man ju in till valparna :) helt plötsligt så springer hon till dörren och säger "matte, nu e det färdiglekt! Jag måste in nu! skynda dig!"

Tyvärr har en av kopovvalparna fått somna in. Den lilla minstingen, en tik, somnade in 2 dagar efter födsel. Hon vägrade dia så det var väntat. Vi provade att handmata men hon ville inte det heller. Hon hamnade också alltid för sig själv och ibland skakade hon med huvudet på ett krampaktigt sätt. Hon hade antagligen syrebrist inne i tiken. Synd när sådant händer.

Nu har jag suttit med hemsidan ett bra tag. Jag vet, reklamen är störig. Glömde tiden och helt plötsligt så var man inne på sista dagens slut, så fick välja gratisskitet. Men när det gått 3 månader eller om man kan ändra det direkt, så ska det bort. Tillhör den där meningen ovanför gästbokens formulär reklam? Nää, såg en annan gratis cybersite-hemsida och där fanns ingen sådan störig mening. Jaja.

Hur som helst! Titta på bilderna om ni inte redan gjort det!