Hej alla glada!

2011-01-19 10:05 | 0 kommentarer

Valparna mår bra, svarta som vita. En Kopov har roat sig 2 gånger med att välta upp och ner på vattenskålen, skitkul ju! Sätta tassen på kanten och trycka ner, sen har man vatten i hela köket. Moppen är dödsdömd, tar man fram den så har den ca 5 valpar efter sig. Dom är så härliga. Har alltid en valp i knät, om man så sitter vid köksbordet och fikar eller om man sitter vid datorn. Även när jag spelat. Så mysigt. Och dom älskar ju att vara med. Det enda dom gör är att sova i valprummet, när dom är vakna är dom med oss i köket och ibland i fler rum, tillsammans med några av våra andra hundar. Tammie (golden) lägger sig ner och låter dom klättra på henne. En gång la hon sig på rygg och hade en valp som låg på hennes mage, såg jättegullligt ut. Att vara ute tycker dom också är lajbans. Första gången dom kom ut i snön (vår lilla inhägnad) skulle allt undersökas, så framåt allihopa! 

Ja, jag ska lägga ut bilder............

Hoppas ni har det bra! Nu väntar vi på värmen!

Isa

 


Besök

2011-01-04 17:38 | 0 kommentarer

Roxy

Roxy i sommras

Sabina och Madde med familj har varit här och tittat på valparna (vänner och kooikeruppfödare). Valparna hade skitkul, speciellt hanen. Nea och Melvin (barnen) kallade valparna för sina vänner, lite gulligt.

Sen sov valparna lugnt i valplådan. :)

Blev lite kooikersnack också, går inte att undkomma. 

Just nu är valparna ute på golvet. När dom blir trötta får dom lägga sig i valplådan igen. Men alltid när dom vaknar så är dom ute och springer. Igår somnade alla tre i Roxys korg bakom mig (satt vid datan). Just nu har Roxy kapitulerat till min säng dit valparna inte når upp. Men dom fick tag i hennes svans haha.

Roxy älskar sina små, de leker nästan hela tiden tillsammans. 

Dom vaknar vid 6-7 tiden och vill ut och leka, inte rättvist när man har lov! Som dom skriker, de ska ut, så är det bara. Man har inget val, utan man måste upp och sen får man vänta tills dom blir trötta igen och ge dom frukost. Så skönt med Roxy som är lika morgontrött som jag. Best friend 4-ever <3 älskar henne.

Igår välte Mio (Jetamio) ner sopborsten på golvet och kom släpandes med den till andra sidan rummet och sen tillbaka. Det kallar jag snabbstädning!

Nu ska jag och mamma Roxy ut en stund i friska luften. Trist att det är så mörkt ute. Är inte jätteglad för mörker. Men det är fortf full rulle i rummet så får vänta en liten stund.

Tiden går så fort! Hinner ju inte lägga upp alla bilder! Hinner knappt fota kopovvalparna! Sen har man så mkt att lägga ut.

Ha det bra!