2011-02-27

2011-02-27 17:33 | 0 kommentarer

Inte lätt att skriva när en viss kooikermadame sätter tassen över handen på en!

Ska baka daimmuffins senare, så enkelt och så otroligt gott!


Städdag

2011-02-26 19:24 | 1 kommentarer

Jonayla5
 Jag och Leia innan hon åkte, ca 2-3 veckor sedan.

Tråkdag med städning. Imorgon ska jag gå igenom de sista lådorna på mitt rum.

Har suttit med mamma och tittat igenom gamla fotoalbum och saker som jag och min lillebror gjorde när vi var mindre. Hade allt på golvet, papper överallt. Roxy och Mio Var också med och hjälpte (stökade) till. Fick mig några goda skratt. Nu har ju Roxy bara en valp kvar, Mio, så hon ägnar all tid åt henne. De leker hela dagarna och när hon är inne och sover i valprummet så sitter Roxy utanför och vill in. Just nu ligger hon bredvid mig, hade min arm ivägen när hon skulle hoppa upp så då puttade hon på den med nosen så att jag flyttade den och hon kunde komma upp och lägga sig bredvid mig i kökssoffan.

Roxy och Mio sprang ut och in genom hundluckan och fram och tillbaka i rummen. De var också uppe i soffan och lekte. Ser så kul ut när båda ligger på rygg bredvid varandra, så tar dom liksom tag om varandras nos. De är så söta ihop.

Mio är en underbar valp. Vill alltid vara med. En busig tjej. För någon timme sedan när jag satt på golvet med dom i köket så kom och och skulle lägga sig och sova i mitt knä efter att ha busat hur länge som helst. Hon fick bara en liten stunds sömn för sen skulle jag tillbaka till städning och såklart ville hon vara med. Hon är hekt underbar, precis som sina syskon. Det har gått jättebra med Yoyo och Leia. Fick rapport så fort Jondalar (Yoyo) kommit hem. Han undersökte alla vrår i huset skrev dom. Kul att det gått så bra.

Köpte ett spel på gamestop idag, Fable III. Är ett fan av Fable, har tvåan sedan innan, det är nog det enda spel som jag verkligen fastnat för.

Nu ska vi snart äta!

Kanske ses i Malmö på hundutställningen? Roxy ska dock inte med, ska barsa ställa Heidi och Stojka (Kopov). Blir tom en uppfödargrupp   Bassetarna är driekt efter i samma ring, har valpköpare som ska ställa då med. Vet inte ens om kooiker och kopov är på samma dag, hade väldigt gärna sett kooikrarna.

Ha det bra!


Jonayla och Jondalar har flyttat!

2011-02-20 17:36 | 0 kommentarer

Hej!

2010-02-20 087

Heidi, Tammie, Anton och Jondalar för några timmar sedan.

Hoppas allt är bra med er.

Idag flyttade Jondalar till Jönköping med nya husse och matte Inga-Lill och Kenneth.  För några dagar sedan flyttade Jonayla till Lidköping och bor där med nya husse och matte Daniel och Therese.

Allt har gått bra med Jonayla och de är så glada för henne. Jondalar sitter troligen fortfarande i bilen.

Så nu sitter jag med Roxy bredvid mig i soffan och Mio vid fötterna. Det var en familj och tittade på henne för några dagar sedan men de får tyvärr inte ihop det med ledighet. Synd där, det är en aktiv familj.

Det är så härligt väder ute! Passar på med kameran. Jag har lagt ut bilder, om ni går in på valpkullar, kooikervalpar eller kopovvalpar, så hittar ni dom där. 2 datum.


Sprid vidare!

2011-02-10 10:22 | 1 kommentarer

Förstår inte varför man hör av sig om intresse och sedan struntar i det. Jaja, alla valparna är kvar igen.

 

De behöver komma till egna hem! Snälla sprid vidare!

Alla valparna är ljuvliga och positivt inställda. Varit i kontakt med massor av hundar, katter, olika människor och barn. Alla passar bra till utställing och en massa olika aktiviteter. De är rätt vita men är riktigt välbyggda.