Lek

2011-03-30 10:01 | 0 kommentarer

Roxy & Mio

Simon fick ett foto av en typisk lek mellan mor och dotter. Båda ligger på rygg när dom leker, ser så kul ut. Obs, Mio är inte så stor som hon ser ut att vara! Här syns knappt skillnad, men Mio är tydligt mindre i verkligheten. Lagom storlek för åldern.

Viktigt! Mio finns kvar! Står mer på startsidan om ni inte sett det!

Malmö utställning gick bra. Roxy var hemma men Stojka och Heidi (Slovenský Kopov) deltog,. Stojka Excellent och Bäst I Rasen, BIR. Heidi Excellent. Uppfödningarna Cezná Very Good och Acke Bäst i Motsatt kön, BIM. Ebba (Grand Basset Griffon Vendéen) Excellent och Bäst I Rasen, BIR.

Superresultat!

Bland kooikrarna vann en tik vid namn Mio och hanen Mervin. Har bilder på alla som jag tänkt lägga ut i album. Nu har jag ett fotojobb jag ska göra, samt franska och matte. Men sedan om jag hinner, senare idag kanske där finns ett nytt album under Galleri.

Ha det bra alla!


2011-03-12

2011-03-12 15:20 | 1 kommentarer

Hej!

Hoppas allt är bra med er!

Mio söker fortfarande en aktivierande familj.

Vi var borta hos några vänner till oss i torsdags (valpköpare som blivit nära vänner). Vi hade med oss Stojka och Mio, det gick jättebra. Hade gärna tagit med Roxy men 3 tyckte jag var för mycket och det är ju Mio som behöver träning. Kooikervalparna har varit underbara i bilen, ingen av dem har någonsin gnällt eller kräkts. Likaså nu så sov Mio hela vägen (dock bara 15 mins resa, men ändå) inga protester. När vi kom dit tyckte hon det var lite läskigt med de främmande hundarna. Fast dom såg ju ut precis som hemma :) Stojka var ju också där. Så allt gick bra. Hon låg i mitt knä den mesta tiden, men hon sprang också på golvet och var uppe i andras knän och fick godisbitar (Kaka från bordet och hundgodis som jag hade med), det tyckte hon om :) Mio var jätteduktig. Hade henne ute 2 gånger men hon kissade inte och inne blev det inget heller. Hon blev sur på deras Shar-Pei när vi satt i soffan. Han älskar valpar och ville lukta och hälsa på Mio hela tiden och det var inte lätt att hålla honom på avstånd, så då sa hon faktiskt ifrån själv tillslut. Det är lite krut i henne :)

När en av deras hundar ville leka med henne (när vi precis kommit dit och Mio fortf var lite osäker) så sa Stojka ifrån med en dov morrning. Liksom "Lugna dig, hon vill inte". De ställer verkligen upp för sina flockmedlemmar. Det var en trevlig kväll och en positiv träning för Mio.

Ska bort från datorn nu, men ni får ha det bra!


Bild på Yoyo

2011-03-03 09:55 | 0 kommentarer

Jondalar6

Bild på Yoyo där han springer i tunnel och letar godis! Så kul med bilder på valparna!
Tack Ingalill och Kenneth!