God Jul och Gott nytt år!

2011-12-24 01:44 | 0 kommentarer

Önskar vi er från kennel Rantafej!

Julkort kommer senare tyvärr....

Igår gick jag och Roxy ett viltspår för att se om näsan fortfarande funkade som den skulle   Om 2 veckor ska vi gå ett anlagsprov i viltspår, hoppas det går bra. Hon spårar jättebra och tycker det är roligt, men hon gör det aningen långsamt. Hon är väldligt nogrann av sig min Fox   

Här har det varit full rulle i några dagar nu. Igår stektes det köttbullar av älgfärs (grymt goda! längtar till julmiddagen!) och bakades lussebullar och sockerkaka, idag har skinkan förberetts och gjorts kakor och knäck. Och så har det julpyntats, städats och handlats julklappar. Har suttit och slagit in de sista presenterna nu   Älskar att slå in presenter! Ibland slår jag in det dubbelt bara för att jävlas hehe. Men som med böcker? Hur kul är det? Man kan ju känna innehållet, spänningen försvinner ju direkt. Därför tar man fram en jättestor skokartong och slår in en ännu större julklapp   skitbra.

Tammie som är galen i bollar blev vädligt allert när julgranskulorna kom fram haha   Men hon har inte tagit några, hon vet att det inte är några vanliga tennisbollar. Duktig kikka. 

Nu ska vi sova och imorgon blir en trevlig dag!


Rallylydnadstävling!

2011-12-11 20:29 | 0 kommentarer

Svampar

Så kallt det är nu! Men det känns fortfarande inte som december!

Idag tävlade jag och Roxy rallylydnad! Det gick riktigt bra! Vi fick 93p (av 100)! Det krävs 70 för godkänt. Nu behöver vi två godkända resultat till så får Roxy en arbetstitel   Det ska vi fixa!

Annars är allt bra med oss. Jag läser ringsekreterarutbildning, men faktiskt mest för att lära mig mer om utställning. Vet inte om jag kommer jobba så mkt, kanske en gång om året hehe... Har dessutom så mkt med matten just nu så vet inte om jag kommer bli godkänd på provet haha. Man hinner inte plugga till allt och skolan är viktigare. 

Nu ska jag sova! Hej svejs!