Lekträff

2012-12-16 19:32 | 0 kommentarer

Igår kom Flora, Azlan och Nimbus på besök! Det var verkligen jättekul att se dom igen och dom blev lika glada att se oss. Vi gick en minipromenad och sedan blev det fika inne. Valparna höll igång hela tiden med lek och bus. Dom höll på att välta vattenskålen när dom for runt. 5 valpar (vi har ju Blossa och Millan hemma) märks. Roxy lekte också med dom, och fostrade lite. Även hon blev glad att se dom. Millan var lite sådär över det i början, men sen gick det jättebra. 

Lekträff

Titta under galleri så hittar ni lite bilder! Ingrid har också lagt upp en del bilder på sin sida! Det är så roligt att kunna följa Flora via hennes hemsida och blogg. Flora blir bara sötare för varje dag som går. www.taggadetassar.se

Flora 
Flora 

Vi har fått bilder på Onyx och Gösta, Stojkas pojkar. Jag väntar bara på att mamma ska skicka bilderna till mig så lägger jag upp dom. Jag har också fått massor med bilder från Susanne, Yoyos, matte med hälsningar. Han verkar stortrivas i Schweiz och är familjens charmtroll. Kul!

Haha det är rätt mycket kooiker på hemsidan nu. Kopovfolk - ta't lugnt! Det kommer mer kopov! Speciellt under galleri.

Jag tränar freestyle med Roxy till projektartbetet i skolan, vet inte om jag har skrivit det? Den senaste veckan har hon lärt sig att buga, stå uppe på min rygg medans jag står på alla fyra, och hoppa upp i min famn. Det är så roligt att jobba med henne. Hon är så otroligt lättlärd.

Idag har varit en sådan där slappedag. Har suttit mycket på datorn, facebook, jobbat med hemsidan, följt Stockholmsutställningen online och sådant. Har skrivit med en del kooikeruppfödare, disskuterat hanar och planerade kullar m.m. Jag har så mycket kooiker i huvudet just nu haha. Men Roxys nästa karl är nog bestämd. Han har en kull (varav en valp gick vääääldigt bra på Hollänska clubshown) sedan tidigare. Jag ska följa dom valparna och se hur dom utvecklas. Men det är nästan bestämt. Han bor i Tyskland men är inte född där. Han tävlar också mycket agility och är väldigt snygg. Stamtavlan är också väldigt intressant. Vi får se vad det blir av det! Men både uppfödaren och ägaren, som är helt emot matadoravel vilket jag uppskattar, garanterar att det inte blir någon mer kull efter honom här. Han ska nog som högst ha 3 kullar totalt. Det är bra. Jag spekulerar lite till Mia också. Har några alternativ. Jag tycker det finns så mycket intressant att hämta just nu!

//Felicia


Bilder från valpköparna

2012-12-14 11:28 | 0 kommentarer

Hej!

Oj vad tiden går! Snart är det jul! Vi har massor med snö här. Blossa tycker det är ohundligt kallt ute. Man får bära ut henne för hon går inte ut frivilligt. Hade hon fått bestämma hade hon hellre gått på toa inomhus. Men n'r hon väl kommer ut så är det inte så farligt ändå, kommer hon fram till och börjat springa runt. Millan däremot älskar snön, hon vill gärna ut. Hon hoppar genom det som en galning och ser ut som ett snömonster sen. Inte lätt att ha valpar när det är så kallt. 

Vi får ständigt rapporter från valpköparna och det är så roligt. Längst ner i inlägget finns lite bilder. Imorgon kommer Flora, Azlan och Nimbus för lekträff med Blossa och Millan. Det ska bli så roligt att träffa dom igen! 

Jag kommer snart att lägga ut information om "Hundens dag" som kommer vara i hässleholm nästa år. Vi uppmanar så många som möjligt att komma dit! Det är till förmån för barncancerfonden. Mer info om alla aktiviteter kommer.

Hugo3Hugo2Hugo
Hugo

Azlan2Azlan 
Azlan

Flora 9 vFlora 9v
Flora, vår fodertik   Ni kan följa henne här www.taggadetassar.se

//Felicia