Nytt år!

2013-01-02 20:28 | 0 kommentarer

Hej på er!

Hoppas ni haft en trevlig jul och nyårsfirande! Ni som har kopovar, smällarna har nog inte varit något problem - eller hur? Här hemma tror alla det är jakt på gång. Haha. Gamla tant Tilda är den enda som blir lite orolig, hon har alltid varit skotträdd. Vet inte vad som hänt henne. Vi har haft henne sedan hon var 3 år, så antagligen har det hänt något innan. Dom andra hundarna är hur coola som helst. Dom är mer fokuserade på ostbrickan   Kopovarna har lyckats sno den två år faktiskt, vilka rackare! Tror det är 3 och 5 år sedan. Gick ut för att kolla på fyrverkerierna  som syns från byn och när man kommer in har hundarna tagit sig in i rummet, och där finns efteråt ett länsat bord och flera kopovar som ser väldigt skyldiga ut. Dom andra hundarna skulle inte få för sig att göra sådana saker. Men kopovarna, dom hittar på skit. Öppnar dörrar, fönster, tar saker från diskbänken, tar tvätt från badrummet, bär in igelkottar...

Vi vågar inte ha valparna på ovanvåningen utan uppsikt, dom är rätt bitglada...  Millan kan inte gå ner för den branta trappan heller, så hon är ju fast på ovanvåningen i så fall. Därför har vi en provisorisk grind med en låda framför. Blossa flyttar lådan, tar tag med tänderna i grinden och drar den mot sig. Sen är det fritt fram upp. Simple as that. Busunge. Hon och Niniane gör så. Kul att höra historier från Blossas syskon som hittar på lika mycket skit. 

Ni som haft valpar nu under nyår, hoppas nio haft ett lugnt nyår och allt har gått bra.

Roxy tycker det är jättekul med freestyle. Nu har vi dansat genom hela låten, alltså som ett program. Men jag ska ändra lite saker och lägga in nya trix. Hon är så lycklig Roxy när vi tränar. Vi körde lite rally efteråt.

Tränade Blossa och Millan lite också. Lite kontaktövningar och springa fint i koppel och kunna stå fint. Blev en del skutt i början, men sen sprang dom på riktigt fint. Det blir bara korta pass. Det ska bara vara en kul lek man lär sig av. Påminner lite om barnprogrammen som går på tv numera där allt handlar om att lära sig, främst engelska ord.

Nu i december har jag suttit lite med "Tidigare valpkullar", har bara 2012 kvar och sen ska jag göra sidor till dom hundar vi har information och bilder på. Under galleri finns lite bilder. Det kommer mer. 

Nu måste jag dyka ner i en skolbok. "Ni måste läsa under lovet för att vi ska hinna med allt vi ska göra". Kul lärare va? Ni får ha en god fortsättning!

//Felicia