4 små under

2013-05-06 22:13 | 0 kommentarer

Sent samma kväll som jag skrev föregående inlägg satte Stojkas arbete igång. Först ut var en hanvalp, därefter följde 3 tikar   Alla mår bra och växer som dom ska. Dom andra hundarna är alltid lite nyfikna när det är valpning på gång. Väldigt lugna, men nyfikna på vad som händer i sovrummet. Såklart vana nu efter ett antal kullar. Lukten var ny för Blossa och Millan, dom luktade extra länge på händerna   

FistNyfödda 086
Se aktuell valpkull

Jag har impolsivt anmält mig och Roxy till en rallytävling i slutet på månaden   Tyckte det var dags att vi hittade på nåt! Sist vi tävlade fick vi 93/100, undrar om vi håller samma nivå nu   blir spännande!

Den 12e blir det lekträff med Ayladarvalparna. Ska bli kul att träffa dom igen.

Imorgon åker jag till Malmö och hälsar på min brorson, endast en vecka gammal 

//Felicia 


I väntans tider

2013-05-01 14:56 | 0 kommentarer

Stojka och jag har precis gått en liten kisserunda, inte lätt när det trycker på i magen. Jag gissar på 4-5 valpar, spännande hur fel jag har sen   Det sparkar som bara den där inne. Mamma är på väg hem nu och har varit och ultraljudat Cezna. Tyvärr inga valpar... Faktiskt kennelns första tomma tik. Men nu ser vi fram emot Stojkas valpar, som enligt Stojka borde komma inatt. 

Jag och pojkvännen ligger och myser med Stojka i sängen.

Jag - det är alltid så spännande vad det blir för valpar

Rikard - Vaddå? Hur många ögon och ben dom har? 

Haha ja så kan man ju också tänka... Jag tänkte mer på könsfördelningen. Med kooiker är ju teckningen spännande  också. 

I helgen var det hundens dag. Riktigt trevligt var det med alla aktiviteter och uppvisningar. Arrangemanget drog in 22 482 kronor som personligen lämnats in till södra barncancerföreningen. Lyckad dag säger jag! Extra kul att träffa Flora också, Roxys underbara dotter med energi som jag vet inte vad. Haha, lilla söte. Dixie, Stojkas vackra dotter med växande titelrad var också där. Och så kom Cezna eftersom vi skulle ha henne med hem. Folk man kände överallt.

Felicia